Home / Kryesoret / Komukacioni pa ndalesa, në disa vende nëpër rrugë të lagështa, në kufi nuk ka pritje

Komukacioni pa ndalesa, në disa vende nëpër rrugë të lagështa, në kufi nuk ka pritje

Komunikacioni në të gjitha rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, në disa vende nëpër rrugë të lagështa.

Nga LAMM rekomandojnë vozitje të kujdesshme, shpejtësi të adaptuar të lëvizjes dhe respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit. Kujdes të veçantë nevojitet nëpër gryka, ku ekziston mundësi për paraqitjen e shembjeve, të cilat në disa vende mund ta pengojnë lëvizjen e shoferëve.

Intensiteti i komunikacionit jashtë mjedisve të qytetit është mesatar.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti. Kjo infomatë ka të bëjë vetëm me anën e Maqedonisë në vendkalimet.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *