Home / Kryesoret / Konferencë për marketing digjital

Konferencë për marketing digjital

AIWeb konferencë për marketing digjital, e cila përfshin kombinim të prezantimeve dhe panel diskutimeve, do të mbahet sot në Shkup.

Tema kryesore të konferencës do të jenë shprehitë e sjelljes së shfrytëzuesve të pajisjeve të mençura, komunikim në lëvizje, kërkim konstant i kanaleve të reja dhe target grupet për marketing komunikim.

Organizatorët e AIWeb konferencës paralajmëruan se theksi do të vendoset në programin dhe cilësinë e fjalimeve, ndërsa të pranishmit do të mund t’i ndjekin prezantimet e disa ekspertëve të huaj dhe ligjërues nga Dojçe Telekomn, Soushelbejkers, Dentus, Agrokor./MIA/

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *