Home / Kryesoret / Konferencë për procesin e integrimit Europian

Konferencë për procesin e integrimit Europian

Në Sekretariatin për Çështje Evropiane sot do të mbahet konferenca përmbyllëse e Tuining Proektit “Përforcim i mëtejshëm i kapaciteteve organizative dhe institucionale për procesin e integrimit evropian”.

Në konferencë fjalë hyrëse do të kenë zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane,  Arbër Ademi, ambasadori i Republikës së Polonisë, Jacek Multanovski, ambasadorja e Republikës së Kroacisë, Daniella Barishiq, zëvendësambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë, Marko Akvatiçi dhe Jaromir Levçek, përfaqësues i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shkup

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *