Home / Kryesoret / Mbyllje njëorëshe e tunelit Demir Kapi

Mbyllje njëorëshe e tunelit Demir Kapi

Nesër prej orës 21 deri në orën 22 përkohësisht do të mbyllet tuneli Demir Kapi në rrugën shtetërore A1, pjesa Demir Kapi-Gjevgjeli për të gjitha kategoritë e automjeteve.

Mbyllja e përkohshme do të jetë për shkak të kryerjes së aktiviteteve për ndërtim të rrugës publike gjatë inspektimit për siguri në rrugë – inspektim të tunelit Demir Kapi.

Gjithashtu lexo

MOSPASTRIMI NË KOHË I DEPONISË HELMOI TETOVARËT – VIDEO

Gjatë të shtunës mbrëma dhe ditës së diel nga deponia në dalje të Tetovës ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *