Home / Kryesoret / Mesazhe nga Haxhi, libri më i ri i Bashkim Aliut – VIDEO

Mesazhe nga Haxhi, libri më i ri i Bashkim Aliut – VIDEO

Doktor Bashkim Aliu së fundMi ka botuar librin e tij më të ri të titulluar “Mesazhe Haxhi” kushtuar mesazheve dhe urtësive të farzit, gjegjësisht kushtit të pestë të fesë Islame Haxhit, transmeton Televizioni Koha.

Ky libër në vetë ngërthen tema nga më të ndryshmet që kryesit kanë të bëjnë me kushtin e pestë të fesë Islame Haxhin, si dëshmi e besimit të fortë, Haxhi demonstrimi i barazisë dhe vëllazërisë Islame, Haxhi si symbol i paqes, simbol i solidaritetit mashështor Islam Haxhi si pasurim i njohurive të njeriut, dhe shumë e shumë tema të tjera të cilat lexuesit do t’i shërbejnë që të njoh që të njoh në thelb kushtin e fesë Islame Haxhin, njofton Televizioni Koha.

Përndryshe teologu Bashkim Aliu në të kaluarën e tij ka botuar edhe libra të tjerë si “ Roli i Xhamisë në mbrotjen e identitetit fetar dhe kombëtarë në perëndim”, “Pyetje Ramazani”, “Shkrime ramazani”, si dhe shumë vepra të tjera, me karakter fetarë.  Libri më i fundit i doktor Bashkim Aliut është botuar nga shtëbia botuese “Furkan ISM” Shkup dhe financiarisht është mbështetur nga Arianit Zhuta, Kujtim Ademi, dhe Albanin Krasniqi. /Tv Koha/

 

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *