Home / Kryesoret / Nedellkovski pjesë e 8 grupeve punuese qeveritare

Nedellkovski pjesë e 8 grupeve punuese qeveritare

Në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë të mbajtur më 6 korrik, me propozim të zv/. ministrit për shoqëri informatike dhe administratë, Timço Mucinski, është sjellë vendim për formimin e një ”grupi punues për zbatimin e Planit aksional kombëtar për partneritet të hapur qeveritar 2016-2018”. Pjesë e këtij grupi punues është emëruar edhe gazetari Milenko Nedellkovski, shkruan plus info. Sipas këti portali nedellkovski madje ë shtë pjesë e 8 grupeve punuese.

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *