Home / Lajme / Kronika e zezë / Një tetovar i dehur e ka rrahur gruan e tij

Një tetovar i dehur e ka rrahur gruan e tij

Tridhjetë e pesë vjeçarja M.K. nga fshati Brvenicë, Tetovë, dje ka lajmëruar në polici dhunë familjare të kryer nga burri i saj 46 vjeçari D.K.

Dukshëm i alkoolizuar, D.K. është kthyer në shtëpi dhe ka nisur që të thyej gjithçka që ka parë në shtëpi dhe e ka goditur gruan e tij.

Shumë shpejtë ai është arrestuar dhe mbajtur në Stacionin Policor në Tetovë, ndërsa M.K. ka kërkuar ndjekje penale, pasi që një kohë të gjatë i njëjti e ka torturuar familjen fizikisht dhe psiqikisht.

Gjithashtu lexo

Shqyrtohet mundësia për punën në dy turne të kopshteve

Qeveria e Maqedonisë është duke e shqyrtuar mundësinë për të vendosur orar në dy turne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *