Home / Kryesoret / Rafis Aliti: Ne jemi gati të ketë zgjedhje me 11 dhjetor

Rafis Aliti: Ne jemi gati të ketë zgjedhje me 11 dhjetor

Deputeti i BDI-së, Rafis Aliti me 4 tetor pat deklaruar se nuk dua që opozita të ketë alibi se ne nuk duam zgjedhje.

“Nuk dua që opozita të ketë alibi se ne nuk duam zgjedhje. Ne jemi gati të ketë zgjedhje më 11 dhjetor. BDI qëndron në atë se PSP duhet të bëjë punën e dhe detyrën e saj.

Ne dhe partitë e tjera u kemi dhënë atyre besimin dhe vlerësoj se ne duhet të punojnë në bazë të ligjit”, deklaroi Rafis Aliti.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *