Home / Kryesoret / “Revolucioni Shumëngjyrësh” në protestë para Gjykatës Themelore

“Revolucioni Shumëngjyrësh” në protestë para Gjykatës Themelore

Revolucioni shumëngjyrësh ka ftuar qytetarët që t’I bashkangjiten protestës së tyre para Gjykatës Themelore Shkupi 1në mbështetje të aktivistit Pavle Bogoevski.

“Një për të gjithë, të gjithë për një! Në ora 10:45 do të jemi së bashku me bashkëluftëtarin tonë Pavle Bogoevski, përpara Gjykatës Themelore Shkupi 1. Ju bëjmë thirrje që të na bashkëngjiteni. Vazhdojnë trysnitë ndaj njerëzve që kanë protestuar çdo ditë kundër këtij regjimi. Vazhdojnë që të gjykohen personat që e kritikojnë pushtetin, përderisa kriminelët shëtisin të lirë, shkatërrojnë dëshmi dhe gjurmë nga veprat kriminale”, thanë nga “Revolucioni Shumëngjyrësh”.

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *