Home / Lajme / Seanca për buxhetin u caktua për më 17 tetor

Seanca për buxhetin u caktua për më 17 tetor

110845987

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Trajko Veljanoski e caktoi për më 17 tetor fillimin e seancës së 125-të në të cilën deputetët duhet të diskutojnë për Propozim-buxhetin për vitin 2017.

Qeveria e dorëzoi në Kuvend Propozim-buxhetin dhe u kthye në shqyrtim pas përfundimit të debatit të amandamenteve në Kuvend.

Debati për Propozim-buxhetin në seancë plenare mund të zgjasë më së shumti pesë ditë.

Gjithashtu lexo

VMRO nis fushatë, Maqedonia do të ketë probleme me marrëveshjen me Bullgarinë

Komiteti Qendror i partisë opozitare maqedonase VMRO-DPMNE ka thënë se takimin e fundit është diskutuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *