Home / AutoTech / Shoferi me manovrën më të keqe të daljes nga auto-larja

Shoferi me manovrën më të keqe të daljes nga auto-larja

Në Montana të Shteteve të Bashkuara, një shofer e ka kryer një manovër të gabuar, ka rënë poshtë rrugës dhe e ka shpërthyer një hidrant.

Megjithëse hapësira e platformës ishte shumë e madhe, ai ka shkuar në skaj dhe ka injoruar linjat me ngjyrë të kuqe, transmeton Telegrafi.

Për pasojë, Toyota Sienna ka mbetur e rrotulluar në rrugë.

Për më keq, mbi veturë binte vrushkulli i fuqishëm i ujit, që dilte nga hidranti që u shpërthye me këtë rast.

Nuk bëhet e ditur gjendja shëndetësore, e të përfshirëve në këtë aksident të pa pritshëm. /Telegrafi

Gjithashtu lexo

Semaforët e kontrolluar nga Inteligjenca Artificiale

Pritjet tuaja në trafik do të jenë më të vogla falë këtyre semaforëve. Këta semafor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *