Home / Kryesoret / Tashevska-Remenski në konferencë rajonale për zgjidhje të qetë të kontesteve të punës

Tashevska-Remenski në konferencë rajonale për zgjidhje të qetë të kontesteve të punës

Në Ohër sot do të mbahet Konferencë rajonale kushtuar mekanizmave efektive për zgjidhje të qetë të kontesteve të punës, në të cilën do të mbajnë fjalime ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Frosina Tashesja-Remenski dhe drejtori i Organizatës Ndërkombëtare të Punës për Evropën Qendrore dhe Lindore, Antonio Graciozi.

Konferenca organizohet në suaza të projektit “Avancim i dialogut social”, të cilin e financon Bashkimi Evropian, ndërsa e zbaton Organizata ndërkombëtare e Punës.

Pjesëmarrës në konferencë janë përfaqësues nga Shqipëria, Bosnja e Hercegovina, Maqedonia, Serbia dhe Mali i Zi. Qëllimi është këmbimi i përvojave praktike mes vendeve nga rajoni dhe nga Bashkimi Evropian (Bullgaria, Irlanda, Rumania, Hungaria) për vendosje, organizim dhe funksionim të mekanizimit./MIA/

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *