Home / Kryesoret / Të zbatohet Marrëveshja e Përzhinos, porositën nga Ambasada e Sllovakisë

Të zbatohet Marrëveshja e Përzhinos, porositën nga Ambasada e Sllovakisë

Ambasada e Sllovakisë i ftoi institucionet shtetërore dhe partitë politike që të mos ikin nga Marrëveshja e Përzhinos dhe të mos i bëjnë opstruksione punës së Prokurorisë Speciale Publike.

“Kryesimi sllovak në Këshillin e BE-së nuk do t`i komentoje deklaratat e ministrisë së punëve të brendshme, e as të Prokurorisë Speciale Publike në këtë temë. Të gjitha palët i ftojmë që në mënyrë jo selektive të zbatojnë obligimet që dalin nga Marrëveshja e Përzhinos, në dobi të asaj që sa më shpejtë të kthehet Shkupi në trajektoren e Brukselit”, deklaruan nga ambasada e Sllovakisë.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *