Home / Shëndeti / Akullorja në mëngjes na bën më të zgjuar

Akullorja në mëngjes na bën më të zgjuar

Pasi ekspertët e kulinarisë kanë paralajmëruar se trendi i vitit të ardhshëm do të jetë çokollatë në mëngjes një shkencëtar japonez ka bërë një zbulim të befasishëm. – See more at: http://shqiptarja.com/news.php?IDNotizia=387201#sthash.9yYUNitS.dpuf

Yoshihiko Koga, një profesor në Universitetin e Tokios është shprehur se ngrënia e akulloreve në mëngjes duhet të jetë trendi i së ardhmes sespe ndihmon që të bëhemi më të zgjuar.

Shkencëtari ka kryer disa eksperimente në të cilat pjesëmarrësit duhet të hanin akullore sapo të zgjoheshin dhe më pas të zgjidhnin disa ushtrime inteligjence në kompjuter.

Rezultat e përgjigjeve të këtij ushtrimi Koga i krahasoi me ato të njerëzve që nuk kishin ngrënë akullore në mëngjes dhe rezultati ishte impresionues.

Gjithashtu lexo

10 të famshmit që nuk arritën t’i përmbushin standardet e bukurisë në Hollywood (Foto)

Shumë të famshëm duhet t’i përshtaten paraqitjeve të tyre në një kornizë strikte të Hollywoodit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *