Home / Lajme / Deri në fillim të kampanjës nuk ka promovim medial për kandidatët e vërtetuar

Deri në fillim të kampanjës nuk ka promovim medial për kandidatët e vërtetuar

Nga sot e deri në fillim të kampanjës në bazë të ligjit zgjedhor sipas marrëveshjes së Përzhinos kandidatët që janë vërtetuar nga KSHZ nuk do kenë mundësi të dalin në media dhe të promovohen apo të japin qëndrimet e tyre e madje as partitë nuk do mund të mbanë konventat e tyre dhe të promovojnë kandidatët ose të japin mesazhe politike, njofton Zhurnal.

Kjo për shkak se quhet si fillim i kampanjës parazgjedhore para kohe e cila sanksionohet dhe paguhet financiarisht, sipas ligjit zgjedhor neni 69A thotë se kampanja parasheh tubim publik në vende publike vendosje e bilbordeve pankartave videoprezantime promovim në media dhe portale etj. Në fakt kampanja fillon 20 ditë para mbajtjes së zgjedhjeve,

Gjithashtu lexo

City: 300 mln euro për Messi-n – (VIDEO)

Klubi anglez, Mançester Sity është i gatshëm të bëjë çmendurinë e radhës në tregun e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *