Home / Lajme / Maqedoni / Ditët e mimozave dhe takime biznesi Maqedoni-Mal të Zi në Manastir

Ditët e mimozave dhe takime biznesi Maqedoni-Mal të Zi në Manastir

Takime të afaristëve nga Manastiri dhe Herceg Novi ppr avancimin e bashkëpunimit ekonomik ndërmjet Malit të Zi dhe Maqedonisë do të mbahen sot në suaza të manifestimit “Ditët e Mimozave” në Manastir.

Ditët i organizon ambasada e Malit të Zi në Maqedoni dhe konsullata e Malit të Zi në Manastir, në bashkëpunim me organizatën kombëtare turistike të Malit të Zi, komuna Herceg Novi dhe organizatën turistike të Herceg Novit.

Në suaza të manifestimit do të promovohen potencialet turistike të Malit të Zi dhe Herceg Novit.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *