Home / Kryesoret / Edhe një dorëheqje në LR-PDSH, tani nga Çairi

Edhe një dorëheqje në LR-PDSH, tani nga Çairi

Anëtari i kryesisë Qendrore dhe i kuvendit qendror të LR-PDSH-së nga Çairi, Arben Emini, nëpërmjet një postimi të tij në Facebook ka njoftuar se jep dorëheqje nga të gjitha organet partiake. Ja edhe postimi i tij i plotë:

Un Arben Emin Lushaj, anëtar i kryesisë Qendrore dhe anëtar i kuvendit qendror të LR-PDSH prej degës se Çairit e informoj anëtarësinë e degës së Çairit dhe të gjithë anëtarët e LR-PDSH se jap dorëheqje prej të gjitha organeve të PARTIS. Edhe pse arsyet janë të shumta un ja lë anëtarësisë dhe kohës që ta dëshmojnë pse jap dorëheqje.

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *