Home / Kryesoret / Forum për Partneritet të hapur qeveritar

Forum për Partneritet të hapur qeveritar

Në Shkup sot do të mbahet forumi i dytë për Partneritet të hapur qeveritar në organizim të Qendrës për hulumtim dhe krijim të politikave.

Forumi është titulluar “Pesë vite Partneritet i hapur qeveritar: për integrime të BE-së, zhvillim të qëndrueshëm dhe njerëzit?”, ndërsa është planifikuar të mbahen tre sesione.

Qëllimi është që në një vend të grumbullohen të gjithë faktorët, puna e të cilëve në çfarëdo lloj mënyre është e lidhur me qëllimet e Partneritetit të hapur qeveritar dhe ta përmirësojë bashkëpunimin mes tyre.

Në ngjarje është paralajmëruar fjalimi i ministres së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Marta Arsovska-Tomovska, koordinuesja e përhershme e Organizatës së Kombeve të Bashkuara dhe përfaqësuesja e përhershme e Programit për zhvillim, Luiza Vinton dhe drejtoresha ekzekutive e Qendrës për hulumtime dhe krijim të politkkave, Marija Risteska.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *