Home / Showbiz / Granit Shala nxehet dhe thotë….

Granit Shala nxehet dhe thotë….

Keshtu është kur përzihen vlerat me plehrat”. Ky është statusi që Don Granit Shala, ka postuar sot në rrjetin social facebook, duke e shoqëruar me një poster të një mbrëmjeje të organizuar në Gjermani. I kontaktuar nga ne, ai u shpreh se ndjen keqardhje se si mund të jenë në të njëjtën mbrëmje Labinot Tahiri dhe Linda Morina dhe ku po shkon arti shqiptar. Për të qenë të vërtetë, Granit Shala, ndoshta është ndër të vetmit shqiptar që i shpreh gjërat drejtpërdrejte.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *