Home / Kryesoret / Ja emrat e të dekoruarve nga presidenti I Kosovës Hashim Thaçi

Ja emrat e të dekoruarve nga presidenti I Kosovës Hashim Thaçi

Presidenti I Kosovës Hashim Thçci me një ceremoni zyrtare sot ka dokoruar  118 veprimtar  shqiptarë të maqedonisë për kontributin e tyre të dhënë për Kosovën në periudha të ndryshme.Presidenti I Kosovës theksoi se këta personalitete kanë dhënë një kontribut të madh për çlirimin e Kosovës.Me këtë rast janë dekoruar me dekorata më të larta, kryetari I Partisë demokratike Shqiptare Menduh Thaçi, lideri I Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti.

Poashtu me dekorata janë nderuar edhe ish kryetari I Partisë Demokratike Shqiptare Arbër Xhaferi tashmë I ndjerë, poashtu ish kryetari I Partisë për Prosperitet Demorkatik Imer Imeri tashmë I ndjerë, Bardhyl Mahmuti, Rufi Osmani, hazbi Lika dhe funsionarë të tjerë të BDI-së. Në ndërkohë hashim Thaçi nuk ka haruar edhe patriotin e njohur të Tetovës Mehmet Gega, dëshmorin e kombit Mujdin Aliu, biznesmenin e  njohur nga Tetova presidentin e fabrikës Renova Shefki Idrizi, kompaninë e njohur Ecolog dhe personalitete të tjera, si Halil Palloshi, Xhevat Xhemaili, Sadulla Duraku, Nazmi Maliqi, Hazbi Lika, Isen Asani, Sefediun Haliti, Talat Xhaferi, Izet Mexhiti, Isa Demiri, Fatmir Limani, Fatmir Dehari, Gëzim Ostreni, Ismail Sherifi, Musa Xhaferi, Musa Demiri, Rafiz Haliti, Rafi Halili, Daut Rexhepi-Leka, Fadil Bajrami, Hisni Shaqiri, Zemri Qamili, Daut Zeqiri, Murat Lumani, Ernad Fejzullahu, Tahir Hani, Teuta Arifi Agni Dauti etj.Tv Koha.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *