Home / Showbiz / Kështu bëhet horë Shpat Kasapi nga ish e dashura

Kështu bëhet horë Shpat Kasapi nga ish e dashura

Vite me parë Shpat Kasapi kishte bërë publike lidhjen me Qendresa Dulaj, e cila më vonë e braktisi Shpati të cilën më vonë e kishte braktisur Shpati me Shpat Kasapin dhe pastaj kemi publikuar edhe arsyet
Shpat Kasapi dhe Qendresa Dulaj ishin ndarë që një kohë por siç duket Shpatit i mungon “dashuria e vjetër” dhe vazhdon t’i kërkojë Qendresës që të dalin përsëri, shkruan Botapress.

Tani në disa foto shihet Shpati duke i shënuar Qendresës dhe duke i kërkuar që të shkruaj por ajo ia kthen se nuk i intereson të ketë kontakt më me Shpatin dhe e quan “rrenc” dhe “gay”.

Shpat Kasapi njihet si mashkull që pëlqehet nga shumë femra por edhe aj refuzohet nga femrat ose së paku Qendresa Dulaj është femra që po e refuzon.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *