Home / Showbiz / Kështu dukeshin vite më parë Gili, Mihrije Braha, dhe Edona Llalloshi

Kështu dukeshin vite më parë Gili, Mihrije Braha, dhe Edona Llalloshi

Këngëtaret tona shqiptare tashmë dita e ditës po ndryshojnë me kohën, por si duket po bëhen çdo ditën e më të reja se sa që kur kanë qenë në moshë më të re.
Si duket në këtë gjë po ndikon mjaftë shumë grimi dhe veshjet e tyre ekstarvagante.

Përmes një foto të siguruar nga Kosova Sot Online, këngëtaret Gili, Edona Llalloshi, Mihrje Braha, duken mjaftë të vjetra, edhe pse mosha e tyre ka qenë më e re sa sot që kanë. Fotoja duket të jetë bërë shumë vite më parë

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *