Home / Kuriozitete / Këto foto tregojnë pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt

Këto foto tregojnë pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt

Në këtë koleksion fotosh do të kuptoni pse ndonjëherë femrat jetojnë më gjatë se meshkujt. Femrat nuk do të jenë xheloze pasi të shohin këto foto.

Punët e rënda fizike, shpeshherë vënë jetën e meshkujve në rrezik, sidomos kur bëhet fjalë në ndërtim pallatesh, që nëse nuk marrin masat e duhura, fati i tyre mund të jetë jo i mirë.

Për më shumë shikoni fotot dhe gjykojeni vetë.

 

 

Gjithashtu lexo

Qyteti ku askush nuk punon pas të mërkurës (Foto)

Pas 730 kilometrave udhëtim nga Stambolli, ju do të shkelni brigjet veriore të Turqisë, ku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *