Home / Kuriozitete / Ky prezervativ quhet LEJLEK! Në vend që të mbrojë nga shtatzënia, ai sjell BEBE!

Ky prezervativ quhet LEJLEK! Në vend që të mbrojë nga shtatzënia, ai sjell BEBE!

Shikoni udhëzimin për përdorimin e prezervativit LEJLEK dhe do të ngazëlleheni. Apo mbase do të befasoheni.

Në treg ka dalë prezervativi i cili sjell bebe, transmeton Telegrafi.

Edhe pse deri tani prezervativët shërbenin për pengimin e shtatzënisë, ky i tashmi është i veçantë.

Fjala është për veglën e cila zgjidh problemin e ngjizjes.

Prezervativi është mjet më i përhapur për kontracepsion. Mirëpo, është shpikur prezervativi Lejlek, i cili mbledh spermatozoidet dhe i dërgon drejtpërdrejt në fytin e mitrës, dhe në këtë mënyrë shton mundësinë e ngjizjes.

Vegla është lansuar në vitin 2014, ndërkaq hulumtimet tregojnë që deri tani janë lindur 150 bebe të ngjizura në këtë mënyrë.

Përshtatshmëria e kësaj vegle të re teknologjike është që çiftet mund ta përdorin në shtëpinë e tyre, por kushton shumë më lirë se ngjizja artificiale.

Gjithashtu lexo

Ky është një prej gjarpërinjve më të pakapshëm në botë

Pas një kërkimi 64-vjeçar të shkencëtarëve në Brazil gjarpri më i pakapshëm në botë është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *