Home / Showbiz / Melania Tramp nuk dëshiron të transferohet në Shtëpinë e Bardhë
NEW YORK, NY - APRIL 26: Melania Trump attends 2016 Time 100 Gala, Time's Most Influential People In The World red carpet at Jazz At Lincoln Center at the Times Warner Center on April 26, 2016 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Time)

Melania Tramp nuk dëshiron të transferohet në Shtëpinë e Bardhë

Donald Tramp nga janari i vitit të ardhshëm ka konfirmuar se ai vetë do të transferohet në Shtëpinë e Bardhë, por pa bashkëshorten Melania dhe djalin Baron.

“Melania nuk do të transferohet në Shtëpinë e Bardhë por do të vazhdojë të jetojë në “Trump Touer”, të paktën edhe për disa muaj derisa djali 10 vjeçar të përfundojë vitin shkollor”, shkruajnë mediat.

Zonja e Parë e ardhshme do të mund të ndjekë nga larg punët në Shtëpinë e Bardhë pasi djali Barron studion në një shkollë private në Manhatan ku kostot e një viti shkollor shkojnë rreth 40 mijë dollarë në vit, ndaj është e pamundur që ai ta ndërpresë shkollën për të shkuar në një tjetër.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *