Home / Showbiz / Motrat Mustafa rivale të njëra tjetrës?!

Motrat Mustafa rivale të njëra tjetrës?!

Këngëtaret nga Mushtishti, Motrat Mustafa njihen për këngët duete të mira që i bëjnë, shkruan Kosovarja.

Por diçka si duket ato kanë ndryshuar te stili i tyre i paraqitjes.

Është Fjala për Safeten dhe Sahiden, jemi mësuar që këto dy motra t’i shohim çdo herë bashkë nëpër këngë, paraqitje televizive e qe besa edhe në internet ato gjithnjë shfaqeshin bashkë.

Por kohën e fundit motrat kanë filluar të plasojnë foto ndaras edhe atë brenda pak orëve, shkruan Kosovarja.

Si duket ky është një paralajmërim për fansat e tyre se ato në të ardhmen do të vijnë me ndonjë këngë solo.

E para që shpërndau foton e vetme ishte Sahideja te profili në “Instagram” që ajo e menaxhon, ndërsa pas një ore motra tjetër më e madhe Safeteja në profilin e saj zyrtar në “Instagram” shpërndau foto, shkruan Kosovarja.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *