Home / Showbiz / Nëna ime kishte angazhuar njerëz për të më vrarë (Video)

Nëna ime kishte angazhuar njerëz për të më vrarë (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=wUKmfjeO6K0

Aktorja e njohur, Leze Qena, ka rrëfyer në emisionin “Lemza” për jetën e saj dhe ato çfarë ka përjetuar. Përkundër dashurisë së madhe që e ka pasur ndaj Xhevatit, në fillim ka pasur edhe shumë vëshitësi, shkruan “Lajmi”.

Shokues është fakti kur nëna e saj ka urdhëruar kushërinjtë t’ia vrasin bijën bashkë me të dashurin Xhevatin, të cilin deshi ta merrte edhe për burrë.

Ajo rrëfen se si nënën e kishte fetare të madhe krishtere dhe nuk e donte për dhëndërr Xhevatin, i cili ishte i pafe. Leze Qena dhe Xhevati kanë shpëtuar nga vdekja atëherë kur kushërinjtë e nënës së saj i janë drejtuar babait të Lezës për ta marrë konfirmimin për t’i vrarë dhe ai nuk ka pranuar. Pas një kohe Xhevati është bërë dhëndrri më i dashur i familjes.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *