Home / Showbiz / Nëse i përgjigjeni saktë këtyre 3 pyetjeve, jeni gjeni!

Nëse i përgjigjeni saktë këtyre 3 pyetjeve, jeni gjeni!

Shumica e neurologëve vlerësojnë se më shumë se 98% e të gjithë aktivitetit të trurit ndodh pa vetëdije.

Për të demostruar këtë, përgjigjuni quizit të mëposhtëm me 3 pyetje.

Premisa është e thjeshtë, vetëm gjenitë dhe skizofrenët mund t’ju përgjigjen pyetjeve të mëposhtme:

1.Çfarë kanë të përbashkët një makinë garash dhe një tornado?

2.Çfarë kanë të përbashkët një ibrik dhe një vapor?

3.Çfarë kanë të përbashkët një laps dhe një atlete?

Përpiquni t’i përgjigjeni pyetjeve pa i parë përgjigjet.

Përgjigjet:

1. Të dyja lëvizin në formë rrethore.
2. Avullin që nxjerrin.
3. Të dyja lënë gjurmë ose shenja./albeu.com/

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *