Home / Showbiz / Nga tri dasmat më të përfolura të vitit, cila është nusja më e mirë?

Nga tri dasmat më të përfolura të vitit, cila është nusja më e mirë?

Dasmat e yjeve shqiptare apo familjarëve të tyre, kanë ngritur vëmendje të madhe të mbarë opinionit.
Secila më e bukur se tjetra, ato u shoqëruan me vëmendje të madhe.

Martesat e tyre nuk ishin normale, portale dhe televizione, ato krejt papritmas e panë veten në qendër të vëmendjes së shoubizit shqiptar, shkruan Telegrafi.

Secila dasëm më luksoze dhe glamuroze se tjetra, ato reprezentuan pa dyshim të bukurën dhe klasin tipik aristokrat, që i shoqëron edhe familjet ku ato kanë shkuar nuse.

Por, cila është më e bukura ndër këto dasma?

Sigurisht, ky vlerësim i takon publikut i cili këto dasma sa të kritikuara prej vet tyre, i ndoqi me mjaft fanatizëm dhe kurreshtje.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *