Home / Kryesoret / Simpozium kushtuar risive në Oftalmologji – VIDEO

Simpozium kushtuar risive në Oftalmologji – VIDEO

Uikendin e kaluar, u mbajt simpoziumi regjional për oftalmologji me temë “Risitë në Oftalmologji” e akredituar nga dhoma e mjekëve të maqedonisë, në organizim të Sistina Oftalmologjisë, si pjesë e grupacionit të klinikës universitare Svjetlost Zagreb.

Në këtë simpozium ligjëruan oftalmolog specialist si doctor Nikica Gabric, doktor Zlatko Arnaudovski, doctor Ilir Osmani e të tjerë.

Jam I kënaqur që kolegët oftalmog morrën pjesë në këtë simpozium, pjesëmarrja e 200 oftalmologëve tregon nevojën për organizime të këtilla, në drejtim të avancimit, këmbëimit të ideve në favor të pacientëve.

Sistina Oftalmologjia, shtatë vite me radhë me sukses praktikon trenbe të reja, investon në teknologji dhe dije dhe në bashkëpunim me klinikën Universitare Svijetlost të Zagrebit, kanë krijuar kushte të larta teknike dhe hapësinore për trajtimin e sëmundjeve oftalmologjike.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *