Home / Lajme / SPB në Tetovë sot kontrollon këmbësorët sa i respektoni rregullat e komunikacionit

SPB në Tetovë sot kontrollon këmbësorët sa i respektoni rregullat e komunikacionit

Sot nga ora 10 deri në orën 15 në Tetovë dhe Gostivar do të zbatohet një aksion ku do të shqyrtohet sjellja e këmbësorëve në trafik, gjegjësisht se si dhe sa i respektojnë rregullat e komunikacionit, transmeton TetovaSot.

Shërbimet e SPB Tetovë aktivitetet kontrolluese do t`i realizojnë në vendbanimet kryesore të qytetit, gjegjësisht në udhëkryqe ku frekuenca e njerëzve dhe veturave është më e madhe.

Qëllimi i këtyre aktiviteteve është që të zbulohen dhe largohen shkeljet eventuale që i kushtojnë këmbësorëve dhe në mënyrë adekuate të sanksionohen sipas ligjit

Gjithashtu lexo

Përplaset luftanija amerikane, 10 marinarë të zhdukur – (VIDEO)

Marina e Shteteve të Bashkuara ka njoftuar se 10 marinarë konsiderohen të zhdukur, ndërsa pesë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *