Home / Lajme / Tetova po ndryshon, lagjeja Lenin ngel e njejtë si në mesjetë ,rrugë me gropa, ujëra të zeza 200 metra nga qendra e Tetovës.

Tetova po ndryshon, lagjeja Lenin ngel e njejtë si në mesjetë ,rrugë me gropa, ujëra të zeza 200 metra nga qendra e Tetovës.

https://youtu.be/gBF_xY-WMZo
1111111
 
Rrugë me gropa, ujëra të zeza që depërtojnë nëpër bodrumet e banesave, mungesë e ndriçimit publik dhe papastërti në të gjitha anët.
15050114_1214964641923698_2074667011_n
Kjo është pasqyra e lagjes Lenin që ndodhet vetëm 200 metra nga qendra e Tetovës. Banorët ankohen se komuna asnjëherë nuk ka investuar në përmirësimin e infrastrukturës, përveç një intervenimi  vitin e kaluar në rrjetin e kanalizimit, por që nuk ka zgjidhur problemin për shkak të punimeve sipërfaqësor, vetëm sa për sy e faqe, siç shprehen banorët ,piramiden e kemi tè ndërtuar e zbukuruar deri në atë shkallë sa gjat gjithë vitit kullosin bagëtit e lagjes 

bild_schaf_ziege800x0
Banorët shprehen se vite me radhë kanë kërkuar ndërhyrjen e komunës, por përveç premtimeve deri më sot nuk është ndërmarr asnjë veprim konkret.
15128575_1214961821923980_192412188_n

 

Gjithashtu lexo

Përplaset luftanija amerikane, 10 marinarë të zhdukur – (VIDEO)

Marina e Shteteve të Bashkuara ka njoftuar se 10 marinarë konsiderohen të zhdukur, ndërsa pesë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *