Home / Kuriozitete / Vend që ka mundësi të përpiheni nga valët e detit

Vend që ka mundësi të përpiheni nga valët e detit

Maldive është vendi ku ka më shumë gjasa që të përpihemi nga dallgët e detit.

Nga gjithë diskutimet mbi ngrohjen globale dhe rritjen e nivelit të detrave, janë banorët e Maldiveve, ata që kanë arsye më të mëdha për t’u frikësuar.

Me një lartësi mesatare prej rreth 1.8 metrash mbi nivelin e detit, vendi ndodhet në thelb në prag të katastrofës, në rast se nuk adopton modelin e Venecias në Itali.

Gjithashtu lexo

Ky është një prej gjarpërinjve më të pakapshëm në botë

Pas një kërkimi 64-vjeçar të shkencëtarëve në Brazil gjarpri më i pakapshëm në botë është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *