Home / Kryesoret / 400 shqiptar nga Çairi nuk kanë mundur ta realizojnë të drejtën e votës pasi që janë fshirë

400 shqiptar nga Çairi nuk kanë mundur ta realizojnë të drejtën e votës pasi që janë fshirë

Në KSHZ në Çair deri më tani janë paraqitur më shumë se 400 qytetar të cilët nuk gjenden në listën zgjedhore.
Në këtë njësi mund që të paraqiten qytetarët nga komunat Çair, Butel dhe Shuto Orizari.
Qytetarët që janë shtirur nga një vendvotim në vendvotimin tjetër nuk kanë mundur që t`i gjejnë emrat e tyre në asnjërën prej listave. Nga filiali rajonal janë dërguar në filialin kryesor në KSHZ që të ankohen.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *