Home / Kryesoret / Arrestohet një person në Demir Hisar, tentoi të blinte vota

Arrestohet një person në Demir Hisar, tentoi të blinte vota

CIVIL theksoi se deri më tani kanë pranuar thirrje për më shumë raste për tentimin e blerjes së votës në më shumë qytete si në Shkup, Prilep, Valandovë dhe në komunat tjera për të cilat po mblidhen dëshmi.

Policia ka ndjerë tentimet për blerjen e votuesve, në bazë të njoftimit nga CIVIL edhe në Demir Hisar. Një person është arrestuar nën dyshimin për blerjen e votuesve, ndërsa procedura është duke u realizuar. CIVIL ka marr një raport të detajizuar nga terreni gjatë operacionit për blerjen e votuesve në këtë dhe në rastet tjera, raport që duket si një film i vërtet aksionar.

“Në interesin e procedurave hetuese, më shumë detaje nuk është e mundshme që të shpërndahen në opinion në këtë moment. Megjithatë, mund që të ndahet përshtypja e sotme se MPB pas shumë viteve si duket ka qëllim që t`i nis luftë parregullsive zgjedhore”, thuan nga CIVIL.

Gjithashtu lexo

Almira e vogel ka nevoj per ndhim nëna e Almirës ju lutet të gjithëve

Sapo na erdhi ky mesazh në redaksin e mesazheve të Televizionit Koha. Nje nënë kërkon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *