Home / Kryesoret / Arrestohet një zyrtar i një partie politike, deshi të vjedhë vota dhe ua shau nënën votuesve shqiptarë

Arrestohet një zyrtar i një partie politike, deshi të vjedhë vota dhe ua shau nënën votuesve shqiptarë

Policia ka arrestuar para 30 minutave një zyrtar të një partie që është në pushtet për shkak se deshi të vjedhë disa vota.

Rasti ka ndodhur në komunën Cair në Shkup, ku policia ka intervenuar pasi është thirrë nga Këshilli votues. Policia ka intervenuar shpejtë.

Pas ardhjes së policisë, zyrtari i arrestuar ka filluar të shajë votuesit duke u thënë se ” pa ja ** nënën shqiptarit, nuk të thotë babë”. Për shkak të tentimit për vjedhje të votave, ai do të fitojë së paku 5 vite burg.

Gjithashtu lexo

Gjykata refuzon ankesat e të akuzuarve në lëndën “Trezor”

Këshilli për vlerësimin e aktit prokuror në Gjykatën Penale, në lëndën e PSP-së të njohur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *