Home / Shëndeti / Frutat arrore, ushqimet që preferohen për vitin 2017

Frutat arrore, ushqimet që preferohen për vitin 2017

Frutat arrore, ushqimet që preferohen për vitin 2017
Kur po mbaron viti 2016, në të gjitha fushat e jetës bëhen plane dhe programe për vitin 2017, dhe edhe nutricistët kanë dhënë këshillat e tyre se çka duhet të hamë në vitin 2017.
Zgjidhja e tyre është mjaft interesante dhe në ushqimet numër një qw ne duhet tw kemi, janë frutat arrore, apo si njihen ndryshe edhe si frutat e thata.

Sipas tyre, në studimet e kryera në Harvard dhe institute tjera prestigjioze, të përqendruara në bajame, arra inde, lajthi, fistekë dhe arra, është dëshmuar se përmbajnë materiet e domosdoshme për të pasur një trup të shëndetshëm, pasi përveç vitaminave dhe mineraleve, ato janë edhe një antioksidant i fuqishëm për trupin tonë.

Gjithashtu lexo

Ja sesi të detoksifikoni të gjithë trupin përmes këmbëve tuaja!

Kjo është një metodë e lashtë kineze që do t’ju ndihmojë të detoksifikoni të gjithë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *