Home / Shëndeti / Ilaçi natyral për shërimin e lukthit

Ilaçi natyral për shërimin e lukthit

Fara e zezë, mjalta dhe shega shëruese të lukthit

Fara e zezë përmbanë vaj acidik të pangopur, vaj me eter, vitamina (B1, B2, B6 dhe substanca të tjera të domosdoshme për organizmin. Vaji i farës së zezë njihet si shërues i shumë sëmundjeve, ndër to është edhe shërimi i lukthit.

Gjithashtu, mjalta konsiderohet si një ndër ilaçet më efektive.

Për shërim të lukthit nevojitet një lugë e vogël vaj i farës së zezë qitet në një filxhan me mjaltë, pataj përzihet me një lugë lëvore të njomë tëshegës.

Kështu në periudhë prej dy muajsh në çdo mëngjes në esëll hahet perzirja e fituar dhe pastaj pihet një gotë me qumësht pa sheqer.

Gjithashtu lexo

Zonja, kjo bimë bën që të mos shkoni kurrë tek gjinekologu RECETA

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *