Home / Lajme / Rajon / Përformancë kundër murit në Mitrovicë

Përformancë kundër murit në Mitrovicë

Disa organizata joqeveritare do të zhvillohet sot një përformancë në Mitrovicë në shenjë mospajtimi, tek vendi ku po ndërtohet muri në mënyrë ilegale dhe në kundërshtim të marrëveshjes së Brukselit për revitalizimin e urës.

Ky aktivitet është organizuar nga rrjeti i OJQ-ve AVONET, të mbështetur nga organizatat ETIKA, ELITA-H, EACE, DEMOKRACIA, PRSH, VLD, KDN.

Ndryshe, ka disa ditë që pranë urës së Ibrit në Mitrovicë, serbët kanë filluar ndërtimin e një muri, që ndan qytetin e Mitrovicës./

Gjithashtu lexo

Rrahje masive në Shkup

Në një restorant në rrugën “Bosnja dhe Hercegovina” në Shkup ka ndodhur një rrahje mes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *