Home / Lajme / Maqedoni / Prezantim i planeve për ajër më cilësor në Shkup

Prezantim i planeve për ajër më cilësor në Shkup

Qyteti i Shkupit sot do të prezantojë Plan për përmirësimin e cilësisë së ajrit ambiental në rajonin e Shkupit, Planin afatshkurtër për cilësinë e ajrit në rajonin e Shkupit dhe Kadastrën e integruar të ndotësve të mjedisit jetësor në qytetin e Shkupit.

Në prezantim do të merr pjesë edhe kryetari i qytetit të Shkupit Koce Trajanovski, ndërsa janë ftuar edhe të gjithë 17 kryetarët e komunave në rajonin planor të Shkupit, të cilët kanë kompetenca në sferën e mbrojtjes së ajrit nga ndotja.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *