Home / Shëndeti / Psikologët në krahë të beqarëve: Ja 7 arsyet përse ata janë më të lumtu

Psikologët në krahë të beqarëve: Ja 7 arsyet përse ata janë më të lumtu

Mendoni se të qënurit single ka vetëm efekte negative në jetën tuaj ?

 Po sikur t’ju themi që studimet shkencore qëndrojnë në anën tuaj, madje në atë të persona që kanë vite e vite që nuk kanë një partner ?? Nëse gjatë një takimi me një të panjohur gjendeni në vështirësi teksa pohoni që keni vite pa dalë në një takim, tashmë duhet të dini se kjo gjë nuk ju bën më pak të këndshme, përkundrazi. Sipas një studimi shkencor kryer së fundmi, njerëzit që kanë qenë beqarë për një kohë të gjatë janë partnerët idealë.

Më poshtë do të lexoni 7 arsyet që do t’ju bindin ta thoni statusin tuaj me kokën lartë dhe jo duke murmuritur.
Beqarët kanë lidhje më të ngushta sociale
Një studim nga viti i kaluar zbuloi se njerëzit që janë beqarë shpesh janë më të lidhur me prindërit, vëllezërit, motrat, miqtë, fqinjët dhe kolegët.

Ata janë më të suksesshëm

Njerëzit kur janë në një lidhje gjithnjë e më shumë i largohen vetes së tyre duke i kushtuar gjithnjë e më shumë kohë dhe energji lidhjes.
Hulumtimi tregoi gjithashtu se njerëzit beqarë janë më pak të ndikuar nga të tjerët se sa ata që janë në një marrëdhënie.

Njerëzit që janë vetëm përshtaten më lehtë me situata të ndryshme.
Kjo është veçanërisht e vërtetë për burrat.

Njerëzit beqarë ndihen më të plotësuar me veten e tyre
Sociologu Eric Klinenberg pohoi se përfitimet e të qënit single peshojnë më shumë se disavantazhet.

Dhe ata janë më të lumtur
Harroni çdo film dhe libër që ka errësuar botën e një beqari ! Me shumë mundësi ju do të jeni më të lumtur vetëm sesa në një lidhje toksike.

Gjithashtu lexo

Zonja, kjo bimë bën që të mos shkoni kurrë tek gjinekologu RECETA

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *