Home / Kryesoret / Shqiptarët do të humbin 6 deri 9 deputet

Shqiptarët do të humbin 6 deri 9 deputet

Shqiptarët e Maqedonisë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të humbin prej 6 deri 9 deputet sipas të dhënave të para.
Shkaku i kësajë humbje është se shqiptarët në shumicëne e fshatrave shqiptare ka marrë vota të konsiderueshme.
Lsdm ka mare vota në Poroj, Tearc, Dobrosht, Likove, Haraçinë dhe në disa fshatra tjera shqiptare që kanë qenë më të rezikuarat nga lufta e 2001.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *