Home / Lajme / Maqedoni / Simpoziumi mbarë-shqiptar në shkencat kompjuterike

Simpoziumi mbarë-shqiptar në shkencat kompjuterike

Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot organizon simpoziumin mbarë-shqiptar në shkencat kompjuterike.

Qëllimi i këtij simpoziumi, përveç prezantimit të punimeve nga shkencat kompjuterike, është edhe bashkëpunimi mes Ministrisë së Diasporës, Universitetit të Prishtinës dhe profesorëve shqiptarë të diasporës në këtë fushë.

Pjesëmarrës do të jenë profesorë të njohur shqiptarë të diasporës nga fusha e shkencave kompjuterike, si nga Austria, Gjermania, Italia, Franca, Suedia, SHBA-ja, Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *