Home / Lajme / Maqedoni / Udhëzues për sanim të tokave të vërshuara

Udhëzues për sanim të tokave të vërshuara

Udhëzues praktik dhe masa për sanim të tokave në rajonet e vërshuara do të promovojë sot Federata e Fermerëve të Maqedonisë (FFM).

Përmbajtjen e udhëzuesit e përgatitën profesorë nga Fakulteti i Shkencave Bujqësore dhe Ushqimit dhe Fakulteti i Pylltarisë – Shkup, si nismë e përbashkët me FFM.

Në udhëzues theks kryesor është vendosur në vërshimet e fundit dhe përmbytjet në rajonin e Tetovës, Shkupit, Strumicës dhe Pellagonisë. Qëllimi është të ndërmerren masa parandaluese për uljen e pasojave nëse përsëriten.

Përpilimi i udhëzuesit është në suaza të projektit “Mbështetje institucionale e FFM”, i mbështetur nga We Effect.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *