Home / Kuriozitete / Vazoja inteligjente që iu kujton se kur duhet ta ujisni lulen

Vazoja inteligjente që iu kujton se kur duhet ta ujisni lulen

Mbaruan ditët kur harroje se lulet e tua kishin nevojë për ujë dhe gjethet veniten e thaheshin. “Natural Balance” është një vazo re, ku brenda saj ka një serbator…

Mbaruan ditët kur harroje se lulet e tua kishin nevojë për ujë dhe gjethet veniten e thaheshin. “Natural Balance” është një vazo re, ku brenda saj ka një serbator për ujin që e mban bimën të hidratuar deri më 28 ditë.

Pas përfundimit të ujit, vazoja anohet dhe ko ju lejon që të kuptoni me qartësi se kur duhet ta mbushni me ujë. Përveç kësaj, uji kalon gradualisht nëpër një filtër vetëm për nevojat aktuale të bimës,, duke parandaluar përmbytjet e saj dhe kalbëzimin e rrënjëve të saj.

Gjithashtu lexo

Qyteti ku askush nuk punon pas të mërkurës (Foto)

Pas 730 kilometrave udhëtim nga Stambolli, ju do të shkelni brigjet veriore të Turqisë, ku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *