Home / Lajme / Rajon / Dorëheqet gjyqtarja e sapo zgjedhur për emërimet në drejtësi

Dorëheqet gjyqtarja e sapo zgjedhur për emërimet në drejtësi

Jep dorëheqjen Mirela Fana, anëtare e Gjykatës së Lartë dhe kryetare e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Mirela Fana u zgjodh javën e kaluar me short kur u përzgjodhën anëtarët e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Ajo pritet të zëvendësohet.

9-të anëtarët e KLD e zgjedhur me short: 1- Vladimir Kristo nga Gjykata Kushtetuese2- Besnik Imeraj nga Gjykata Kushtetuese3- Mirela Fana nga Gjykata e Lartë4- Rovena Gashi nga Prokuroria e Pergjithshme5 -Brikena Ukperaj, Lubonja nga Gjykata e Apelit6- Ervin Metalla nga Gjykata e Apelit7- Gentian Trenova nga zyrat e prokurorisë pranë Gjykatave të Apelit8- Fatjona Mencaj nga zyrat e prokurorisë pranë Gjykatave të Apelit9- Kastriot Selita nga Gjykata Administrative. /Telegrafi/

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *