Home / Shëndeti / Droni ambulancë që mund t’ju shpëtojë jetën (Video)

Droni ambulancë që mund t’ju shpëtojë jetën (Video)

Në disa zona rurale, njerëzve iu duhet të presin për orë të tëra për mbërritjen e ndihmës mjekësore.

Duke marrë parasysh këtë problem madhor për popullsinë, një grup ekspertësh kanë projektuar një ambulancë me avion të telekomanduar, i cili mund të shkurtojë kohën e pritjes dhe të shpëtojë jetët e njerëzve.

Ky dron ambulancë nuk ka nevojë për pilot dhe, ndryshe nga helikopterët ambulancë të mëdhenj, ai mund të ulet edhe në rrugë, pasi është i vogël.

Themeluesi i kompanisë, Mark Rolston, tregon se koncepti i dronit është akoma në letër, por që mund të bëhet realitet shumë shpejtë.

Gjithashtu lexo

Zonja, kjo bimë bën që të mos shkoni kurrë tek gjinekologu RECETA

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *