Home / Kryesoret / “E majta”: Deputetët ta donojnë rrogën e tyre të parë

“E majta”: Deputetët ta donojnë rrogën e tyre të parë

Partia “E majta” fuqishëm e përkrahë iniciativën që 120 deputetët e përbërjes së re parlamentare, rrogën e tyre të parë ta donojnë për zgjidhjen e problemeve të familjeve që janë rast social, transmeton Zhurnal.

“Duke pasur parasysh që kaluan 30 ditë nga konstituimi i Parlamentit, deputetët nuk kanë mbajtur asnjë seancë, dhe konsiderojmë që donimi i rrogës së parë nga ana e deputetëve nxitë një solidaritet dhe një vetëdije qytetare”, thuhet në kumtesën e partisë.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *