Home / Lajme / Rajon / Emigrantët dërguan 350 milionë euro në Mal të Zi
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-25 08:55:08Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comô

Emigrantët dërguan 350 milionë euro në Mal të Zi

Qytetarët e Malit të Zi që punojnë jashtë vendit dhe emigrantët malazezë transferuan 349,3 milionë euro në vendin e tyre gjatë 11 muajve të parë në vitin 2016.

Banka Qendrore e Malit të Zi (CBCG) njoftoi se fluksi i përgjithshëm i dërgesave, 215.5 milionë, kanë të bëjnë me kompensimin e punonjësve, p.sh. pagat e banorëve të Malit të Zi, të cilët punojnë jashtë vendit.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *