Home / Lajme / Rajon / Forum ekonomik: “Rroga të barabarta sipas gjinisë për rritje më të madhe ekonomike”

Forum ekonomik: “Rroga të barabarta sipas gjinisë për rritje më të madhe ekonomike”

Forumi ekonomik “Rroga të barabarta sipas gjinisë për rritje më të madh ekonomike” do të mbahet sot në Shkup në organizim të Finance Think.

Në kuadër të forumit do të mbahet panel diskutim për sfidat dhe zgjidhjet e hendekut gjinor në rroga. Pjesëmarrësit janë Eva Maria Burger nga Ministria e Arsimit dhe Grave nga Austria, Elena Grozdanova nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale të Republikës së Maqedonisë dhe Emill Kostadinovski, koodonator nacional i Organizatës ndërkombëtare të punës në Maqedoni.

Gjithashtu do të promovohen Manuali për llogari të rrogës së drejtë “Show card” me rekomandime, ueb platforma edplako.mk. si dhe do të prezantohen edhe kompanitë, të cilat paguajnë rroga të barabarta sipas gjinisë.

Gjithashtu lexo

Emigranti shqiptar gjen portofolin me dollarë në New York dhe ia dorëzon të zonjës

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island, Nju Jork, ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *